Jobba hos oss

Om Kungsstens

Hos oss på Kungsstens står trygghet, kvalitet och garanti i ständigt fokus. Vi har funnits på samma plats sedan 1952 och för att ge våra kunder trygghet i samtliga steg i köpet av byggmaterial har vi under årens lopp utvecklat en unik organisation som hjälper till med allt från projektering och val av material, till montering och slutbesiktning. Vi vänder oss framförallt till privatpersoner inom ROT, men också mot bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Gemensamt för samtliga våra kunder är extremt höga krav på utfört arbete.

Profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som hantverkare och som är van vid att montera fönster och dörrar. Du är van vid att arbeta självständigt och driva egna projekt. Vi ser det som en fördel om du har drivit eget företag och är van vid att ta ett stort ansvar och leva upp till ekonomiska och tidsmässiga deadlines. Du kommer att arbeta både själv och i grupp tillsammans med våra övriga hantverkare.

Vi är en organisation som arbetar i ett högt tempo och där din arbetsuppgift kan variera från dag till dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar där andra ser problem.

Men den absolut viktigaste egenskapen vi söker hos dig är att du har en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners att interagera med dig.

Trovärdighet, ödmjukhet och trygghet är några av de viktigaste kvalitéer hos våra medarbetare och utgör fundamentet i vår organisation. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som vi trivs i.

Exempel på arbetsuppgifter:

Som hantverkare och fönstermontör hos oss kommer du med största sannolikhet att:

  • driva egna projekt samt projektleda samarbetspartners och underentreprenörer;
  • montera snickerier såsom fönster (inklusive takfönster) och dörrar;
  • utföra interiöra snickeriarbeten med höga utförandekrav:
  • utföra exteriöra plåtarbeten såsom montering av fönsterbleck och plåtsmygar;
  • utföra fasadarbeten såsom panelbyten och tilläggsisoleringar
Krav

Som hantverkare hos oss kräver vi att du har:

  • B-körkort;
  • minst 5 års yrkeserfarenhet

Anställningsform

Heltid, 6 månaders provanställning för omgående tillträde.

Ansökan

Om du tror att du har vad som krävs för att arbeta hos oss, samt tycker det är inspirerande att arbeta i en organisation med högt i tak och med trevliga medarbetare och kunder, då tycker vi att du skall skicka din CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@kungsstens.se.

I din ansökan vill vi att du, mot bakgrund av vår sökandeprofil, på något sätt beskriver varför just du skulle passa bra in hos oss

Reservationer

Vi tar enbart emot ansökningar via mail på jobb@kungsstens.se. Eventuella telefonsamtal kommer även dessa att hänvisas till mail.

Vi är ej intresserade av att hyra personal. Således är vi ej intresserade av att höra från bemanningsföretag.

Våra leverantörer i urval. Se alla här.