Fönsterbyte

Vi på Kungsstens är experter på fönsterbyte i Göteborg. Vår verksamhet som bygger på trygghet, kvalitet och garanti gör att vi årligen får förtroende att byta tusentals fönster i och omkring Göteborgsområdet.

Vi använder oss uteslutande av egna hantverkare och projektledare. Det gör att vi kan ta totalansvar och kvalitetssäkra hela fönsterbytarprocessen så att du kan känna dig trygg att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda fönstertillverkare för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet. I vår nya fönsterutställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört- alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Till skillnad från många företag som enbart arbetar med fönstermontering sträcker sig vår kompetens långt utanför monteringen av fönster. Hos oss får du hjälp med allt från renovering, till om- och tillbyggnation av din fastighet.

Vi finns tillgängliga, sex dagar i veckan, på ett och samma ställe. Det ger dig tryggheten att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Du kan läsa mer om vad som ingår när vi byter fönster här.

Så här arbetar vi

 1. Kostnadsfri besiktning

  Inom 1-3 dagar från din förfrågan ser vi till att en av våra projektledare kommer till dig och hjälper dig att hitta en lösning som passar just dina behov.

 2. Offert

  Inom en vecka från hembesöket skickar vi en komplett offert till dig som innefattar fast pris på material och montering, samt bortforsling av byggskräp.

 3. Montering

  Efter avtalad tid för montering kommer våra egna hantverkare till dig och utför det beställda arbetet till fast pris.

 4. Uppföljning

  Efter utfört arbete ser vi till att du får en samlad och lättförståelig faktura på det utförda arbetet som är i enlighet med skatteverkets ROT-bestämmelser och som ligger till grund för din 10-åriga reklamationsrätt.


Läs mer om:

Våra leverantörer i urval. Se alla här.