Dörrar

Dooria är en av nordens främsta dörrtillverkare med bas i Oslo, Norge. Företaget erbjuder ett brett sortiment av både inner- och ytterdörrar i en mängd olika utföranden. I Milano-sortimentet hittar du moderna inner- och ytterdörrar av yppersta klass med material som valts för såväl sina formkvaliteter som sin tidsbeständighet. Addera-sortimentet är anpassat för det samtida hemmet som gör att dörren smälter in i rummet utan att skygga undan och får dig att vilja behålla din dörr länge. Och Kungsäter är en klassisk dörr med ett evigt formspråk och en modern konstruktion. I vår utställning hittar du dörrar från alla tre serierna.

 

SnickarPer tillverkar dörrar med fokus på kvalitet och design. Sortimentet finns uppdelat i fyra olika produktserier. I Art-serien ingår SnickarPers mest exklusiva dörrar som är skapade för dig som värdesätter mästerligt hantverk, unikt formspråk och välarbetade detaljer. I Form-serien hittar du dörrar som blivit verkliga designklassiker och som mer än andra har kommit att associeras med varumärket SnickarPer. Stil-serien innefattar ett rikt utbud av lite enklare dörrar och i Linje-serien hittar du något mindre påkostade dörrar med brett användningsområde. I vår utställning har vi framförallt valt att visa dörrar från Form-serien.

Som namnet antyder så är Swedoor från början en svensk dörrtillverkare men som numera är i Amerikansk ägo sedan bolaget blev förvärvat av JELD-WEN år 2006. Swedoor tillverkar en mängd olika inner- och ytterdörrar. När det gäller ytterdörrar har vi framförallt valt att visa Swedoors Character serie. I vår utställning hittar du bl.a. Digits dörren som ger dig möjlighet att integrerat ditt husnummer i dörrens glasutförande.

 

Leksandsdörren är ett familjeföretag som etablerades 1959 och är specialiserat på att tillverka dörrar och entréer av trä från Siljansbygdens skogar och med världsomtalat svenskt kvalitetstänkande som utgångspunkt i den egna produktionen. Leksandsdörren har ett klassiskt unikt formspråk med fokus på kvalitet. I vår utställning hittar du en magnifik Lissby pardörr samt en Granberg enkeldörr.


Läs mer om:

Våra leverantörer i urval. Se alla här.