Byggmaterial

När det gäller byggmaterial tänker vi på Kungsstens lite annorlunda. Hos oss står kvalitet och kunnande i fokus.

Vi samarbetar uteslutande med noga utvalda leverantörer som lever upp till våra högt uppställda krav på kvalitet och utförande. Hos oss får du dessutom alltid personlig service och tillgång till professionell rådgivning vilket gör att du från början hamnar rätt i ditt byggprojekt.

I vår utställning har du möjlighet att själv titta och känna på en mängd olika produkter och byggmaterial så som fönster, dörrar, säkerhetsdörrar, golv, ytter- och innerpaneler, förvaringslösningar, garderober, bastupaneler, bänkskivor samt trall- och altanvirke. Självklart hittar du också ett brett sortiment av allt annat du behöver till ditt bygge i form av skruv, spik, beslag, färg och verktyg.

Har du inte möjlighet att själv hämta ditt byggmaterial i vår ”drive-in” brädgård levererar vi direkt hem till dig. Med våra egna last- och flakbilar levererar vi dagligen med kortvarsel till både privat- och byggkunder i och omkring Göteborg.

Tillsammans med över 200 andra bygg- och järnhandlare är vi delägare i Bolist. På så vis har vi ett brett kontaktnät som inkluderar branschkollegor och leverantörer i hela landet vilket gör att vi alltid kan ge dig ett brett sortiment till rätt pris.


Klicka på knappen för att komma till Bolists webbsida.

Välkommen!

COPYRIGHT © 2015 KUNGSSTENS. Alla rättigheter reserverade.